torek, 15. februar 2011

Po dolgem času...

Izgubljenka je tukaj! :) Šele sedaj sem opazila koliko časa je minilo od moje zadnje objave... Januarja sem res bolj "počivala", nekako ni bilo nobene volje za ustvarjanje, niti nobenih takšnih posebnih priložnosti, da se bi dejansko spravila k delu...

Motilo me je tudi to, da imam samo eno pisalno mizo. In če pišem diplomo, so na njej knjige in druga gradiva, če sem hotela ustvarjati, sem morala najprej to pospraviti, in nato prinesti na mizo papir, rezalnik, mojega črnuha...in še milijon stvari...in nato zopet vse pospraviti v omaro...In to mi je pobralo vse veselje, ki sem ga še imela. Zato sem se odločila, da svojo sobo malo preuredim, eno omaro tja, drugo tja itd, itd... - hvala mojemu dragemu, ki je vse to premikal ;), in da kupim še eno majhno kotno mizico, kjer bom imela svoj kotiček za ustvarjanje! Miza in poličke so postavljene - zopet hvala mojemu dragemu :), naslednjič pokažem kako je vse skupaj izpadlo!

Moram se pa še pohvaliti, da sem bila izžrebana pri Simoni, ki me bo razveselila z bonbočkom! Tudi to pokažem v naslednji objavi! :)

Da pa ne bodo danes samo besede, naj pokažem še zadnjo čestitko oz. voščilnico, ki sem jo naredila tokom prejšnjih dni... :) Saj veste, Valentinček je bil včeraj! :)

7 komentarjev:

  1. Lepa je in fino da si nazaj. Bonbonček pa bo šel na pošto jutri, ker sem danes do večera v službi in mi to, da paketek oddam na pošto ne bo zneslo. Upam, da te bo razveselil.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super lepa srčkasta čestika. Mi je všeč, da si uporabila Easel tehniko. :)


    Lepo se imej,
    ––––•(-•( Manuela )•-)•––––

    OdgovoriIzbriši
  3. Sedaj, ko imaš svoj kotiček :), bo lažje.
    Lepa valentinčkova voščilnica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti verjamem, da se ti ni dalo prestavljat vseh stvari. Jaz skoz pravim,d a če ne bi imela svoje ustvarjalne sobe, ne bi nikoli ustvarjala :)) Zdaj pa si dobila svoj kotiček, jupijej in le veselo na delo, za sprostitev med učenjem. Čestitka je prav lušna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala punce!

    Ja, res mi veliko pomeni tisti moj kotiček...čeprav je majhen, je vreden zlata! Vsaj zame!

    OdgovoriIzbriši