torek, 15. junij 2010

"Pikčastopikapolončasta" čestitka

Včeraj je bil zame prav poseben dan. Izvedela sem namreč eno super novico, ki mi je zelo, zelo, zelooooooo polepšala dan! Izvedela sem namreč, da sem naredila izpit! Moj ZADNJI izpit! Jeeeeeeee! Vesela pa takoooo! Še danes se mi samo smeje! Rešila sem se vseh izpitov, samo še diploma! Evo, spet se smejem! He,he. Ne morem si pomagat! ;)

Je pa nastala včeraj zvečer tudi ena čestitka...Kupila sem namreč nove trakove, in najbolj v oči mi je padel tisti pikčasti...in te pike so me spomnile na pikapolonico, pikapolonica na srečo - in spet sem se smejala! :) Tako je nastala ena "pikčastopikapolončasta" čestitka! Uf, to je bilo težko napisat, kaj šele izgovorit! :)

4 komentarji:

 1. Čestitam, pa je velik del za tabo, zdaj pa še malo in bo tudi diploma, super! Čestitka je pa preprosta in ravno zato, mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitam, čeprav je 15 let odkar sme naredila zadnji izpit, se občutka dobro spomnim, kot bi me kdo osvobodil velikega bremena ( sploh ker sem si za nakoncu pustila najtežjega. Čestitka je pa krasna!

  OdgovoriIzbriši
 3. Tudi meni je na koncu ostal en tak "bombonček", ki sem se mu izogibala že od drugega letnika...grrrr...ampak, samo, da je uspelo! Res dobr občutek!

  Pa hvala za čestitke! :)

  OdgovoriIzbriši
 4. občudovanja vredna (tudi) tale tvoja piki poki.. lp

  OdgovoriIzbriši