petek, 22. oktober 2010

Ljubezen...


Beseda je kratka, vendar vsebuje vse:

pomeni telo, dušo, življenje, vse bitje.
Čutimo jo, kot občutimo toplino krvi,
vdihujemo jo, kot vdihujemo zrak,
nosimo jo v sebi, kot nosimo svoje misli.
Nič drugega ne obstaja za nas.
To ni beseda; to je neizrazljivo stanje,
ki ga označuje osem črk. . .

(Guy de Maupassant)



torek, 19. oktober 2010

Rožice, rožice...

Do sedaj sem samo občudovala "flower pot" od drugih ustvarjalk in vzdihovala ob njihovih umetninah... In sem si rekla, da moram tudi jaz to preizkusiti... Z delom nisem najbolj zadovoljna, malo me je namreč zafrkaval lonček in njegova oblika ter dimenzije... Ampak na koncu je vse kar dokaj lepo izpadlo, glede na to, da je bilo prvič...






petek, 15. oktober 2010

Za bratca in sestrico

Koliko ti neke stvari pomenijo, ugotoviš šele, ko je to že skoraj prepozno... Namreč, "umrl" mi je računalnik...in na mojo žalost mi ni prej nič "sporočil", da me bo zapustil, in žal so na njemu ostale fotografije in drugi dokumenti, ki so mi pomembni in mi veliko pomenijo. Zdaj sem dobila sicer nov računalnik, vendar dokumenti so še vedno na starem računalniku... Vse svoje upe zdaj polagam na eno dobro dušo, ki mi je dala upanje, da se da podatke še nekako rešiti... Upam na najbolše!!!

Te dve čestitki sta nastali že par tednov nazaj, vendar sem bila k sreči toliko lena, da fotk še nisem prenesla s fotoaparata na zdaj že odpisan računalnik... :) Tako,da jih lahko pokažem tukaj. Prva je za malo punčko, ki je praznovala rojstni dan, druga pa je za njenega bratca, ki v istih dneh prejel svoj prvi zakrament.